Lähtölaskentaa ja kesäkuulumisia

Bonjour!

Kesäloma on ollut tapahtumia täynnnä ja huomenna alkavalla viikolla suurin osa meistä jatkaa koulutaivaltaan siitä mihin viimeksi jäätiin. Mun kohdalla ei näin ole. En mene ensi viikolla kouluun opiskelemaan enkä jatka koulua siitä mihin viimeksi jäätiin. Aloitan elämässäni kymmenen kuukautta kestävän, ihan uudenlaisen kappaleen. Aloitan kyseisen kappaleen kahden viikon ja kuuden päivän päästä. Lauantaina 25.8.

Viimeisissä kirjoituksissa kirjoittelin siitä kuinka aikaa on pari kuukautta ja "oumaigaad onpa se lähellä". Nyt se on oikeasti lähellä. I H A N A A. Samalla kun innostus päivä päivältä kasvaa eksponentiaalisesti, kasvaa sen rinnalla myös se kuuluisa jännitys. Mutta se on normaaalia.

Varsinkin viimeisimpien päivien aikana on jännitys voimistunut, koska mulla on ollut aikaa spekuloida kaikkea vaihtoon liittyväää. Muuten tämänvuotinen kesäloma on pitänyt mut kiireisenä kaikilla kivoilla aktiviteeteilla niin perheen kuin kavereiden kanssa. Esimerkiksi vähän yli viikko sitten laskeuduttiin vanhempieni kanssa Riikasta.


Riikassa, Latviassa vietimme 4 päivää, tiistaista perjantaihin. Alkuperäinen suunnitelma oli viettää kesäistä kaupunkilomaa, mutta heinäkuisten helteiden vuoksi muotoutui loma rantaloman ja kaupunkiloman sekoitukseksi. Tällaisen sekoituksen toteutukseen oli Riika juurikin ideaali, sillä kauniin ja historiallisen keskustan lisäksi puolen tunnin junamatkan päästä keskustasta pääsee Jürmalan kuuluisalle hiekkarannalle. Kyseinen hiekkaranta sijaitsee itämeren rannalla ja on jopa 30 kilometriä pitkä. Siellä tekemistä olisi löytynyt koko viikoksi!


















Tässä kuva minusta Jürmalan hiekkarannalla.



Riikaa ennen olin myöskin vanhempieni kanssa reissussa, mutta Suomen sisäisellä reissulla tälllä kertaa. Kävimme turussa isovanhempieni mökillä, Kustavissa kummivanhempieni mökillä, Raumalla, sekä Porissa asuntomessuilla.



Tämän päivän to-do-listalla on pakkausten suunnittelu. Mitä mukaan Ranskaan ja mitä ei?

Kommentit