Koesuosta selvinneenä


Pieni tauko ehti tässä kirjoittelusta syntymään, kun viimeisiä kouluhommia piti hoitaa. Nyt kuitenkin on kokeista, projekteista, esitelmistä, kirjotelmista ja puheenvuoroista selvitetty ja lukukausi melkein taputeltu purkkiin. Jäljellä päiviä on tämän keskiviikon lisäksi enää 2.

Ensimmäinen vuosi lukiossa todellakin siis lähenee loppuaan. Suomessa vietettäviä lukiovuosia jäljellä on enää kaksi, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Aika menee todella nopeasti. Vasta vähän aikaa sitten stressasin peruskoulun loppuun liittynyttä työmäärää. Vasta vähän aikaa sitten stressasin ensimmäistä lukiopäivää ja laitoin viestiä asiasta YleX:n kommentaattoreille. (oli muuten aika siistiä kuulla oma nimi radiossa :))

Koulu loppuu perjantaina. Perjantai ei kuitenkaan ole ainoa asia jota odottaa, sillä veljeni pääsee ylioppilaaksi lauantaina! Pippaloita järjestää myös parit kaverini, joita haluan veljeni lisäksi onnitella jo etukäteen. Lauantaina tietenkin vielä uudestaan, kun se valkomusta lakki on virallisesti löytänyt paikkansa päälaen yläpuolelta. Ehkä joskus mäkin oon siinä tilanteessa.

Aika kuitenkin kuluu ja edessä on vaikka mitä. Kuten esimerkiksi VAIHTOVUOSI. Alle kolme kuukautta jäljellä aikaa siihen, kun jalkojeni alla pitäisi olla Ranskan maaperää. Mä oon oikeesti menossa sinne. Tuntuu oudolta. Varsinkin hakuvaiheessa itse lähteminen tuntui niin kaukaiselta, ettei sitä ihan edes tiennyt mihin on lähdössä. Nyt lähtö on lähitulevaisuudessa ja seuraavan kerran perjantain jälkeen jatkan opiskeluani Ranskassa.

Tässä välissä on vielä kuitenkin kesäloma täynnä kaikennäköistä ohjelmaa. On kesätöitä, juhlapyhiä, festareita...




Kommentit